Checkbiz

Urval

Urval

Vi är övertygade att det inte finns endast ett sätt att nå nya kunder eller kommunicera med befintliga kunder, det handlar om rätt kanal vid rätt tillfälle och rätt erbjudande gentemot rätt kund. På samma sätt är vi även övertygade över vikten att kunna erbjuda olika affärsmodeller för våra kunder beroende på vilket behov respektive kund har. Vi erbjuder traditionella lösningar så som TM eller DM men även digitala lösningar via sociala medier. Vi hjälper till att tillsammans med er segmentera fram rätt urval samt hur ni skall kommunicera med målgruppen.

TM/DM

Traditionell TM/DM bearbetning av nya kunder utefter den målgrupp vi kommit fram till att bearbeta. Vi hjälper naturligtvis till med att leverera prospekts, responsanalys samt eventuell anpassning av det fortsatta urvalet. Behöver ni hjälp med kontakt för grafisk produktion och print så hjälper vi till i den mån vi kan.

Facebook

Vi kan naturligtvis hjälpa er att stärka ert varumärke men framför allt kan vi via Facebook ta fram ett urval för ett erbjudande direkt mot en specifik individ alternativt en om ni vill genomföra en bredare kampanj för att stärka ert varumärke. Kontakta oss så berättar vi gärna mer kring den här formen av urval.

Optin

Vi har dessutom tillgång till marknadens största optin databas för att ytterligare kunna skapa en extra dimension i era urval i Sverige oavsett om det rör sig av TM/DM eller andra kanaler. Vi kan även erbjuda urval utanför Sverige för er som vuxit er för stora för Sverige och vill bearbeta nya kunder i Norden eller Europa.

Checkbiz – systerbolag till Ratsit. Checkbiz – systerbolag till Ratsit.