Personinformation om de Biggest Loser-deltagare du gillar bäst

Biggest Loser är ett svenskt tävlingsprogram producerat av Meter Television. Det första avsnittet sändes 2005, men ursprungsidén kommer egentligen från USA där det första avsnittet sändes 2004. Sedan dess har en rad olika länder köpt in formatet där överviktiga människor tävlar i att gå ned så mycket som möjligt i vikt.

Varje vecka försvinner den person som dels presterat sämst i tävlingsgrenarna och som dels också gått ned minst i vikt, till dess att det återstår en ensam vinnare. Den första säsongen i Sverige vanns av Rooy Rodriguez Ramirez.

Som nämnt är det inte bara Sverige som plockat in detta populära program, utan en rad andra länder också. Den tävlingsdeltagare som vägt mest vid starten av ett program var till exempel med i den australiensiska versionen och Kevin Moore, som han heter, vägde 254.7 kilo. Den tävlingsdeltagare som gått ned störst procentuell andel av sin vikt är Alexander Repyanchuk från Ukraina, som blev av med 60,15% av sin totala kroppsvikt.

 

 

Vad tjänar personerna i listan?

Genom Lönekollen kan du, helt anonymt, se lön, inkomst och anmärkningar. Klicka på personen du är intresserad av och köp Lönekollen.

Vad tjänar personerna i listan?

Genom Lönekollen kan du, helt anonymt, se lön, inkomst och anmärkningar. Klicka på personen du är intresserad av och köp Lönekollen.

Biggest Loset 2023

Årets säsong bjuder på nya deltagare, ny programledare och nya experter.

Malin Stenbäck tar över som ny programledare. Hon började sin karriär som praktikant på radiokanalen Mix Megapol och fick smeknamnet Praktikant-Malin. Malin leder även andra kända TV-produktioner som Love island och Bachelor Sverige.

Nytt för i år är att det kommer vara tre experter inom träning, kost och mental hälsa. De kommer hjälpa deltagarna genom hela resan och skapa de bästa förutsättningarna för livet efter programmet. Trion består av personliga tränaren Pischa Strindstedt, terapeuten Tobias Sahlin och dietisten Caroline Wilbois.

 

Deltagare i Biggest Loser 2023

 


Biggest Loser 2020

Årets säsong som är den tionde i ordningen leds som vanligt av Anna Brolin och spelades in på Ekolsunds slott som ligger utanför EnköpingStockholmsområdet.

Nytt för i år är att man försöker fokusera på deltagarens egen utveckling utifrån alla hälsoperspektiv. Till sin hjälp har programledare Anna Brolin olika experter så som Mikael Hollsten, Pischa Strindstedt, Kristina Andersson och Doktor Mikael.
Doktor Mikael är vid premiären av Biggest Loser 2020 även aktuell i TV4s underhållningsprogram Let´s Dance

 

Deltagare i Biggest Loser 2020

 

Vinnare av Biggest Loser 2020

 


Biggest Loser 2019

2019 års upplaga av Biggest Loser - Sista utvägen blir den nionde i ordningen och programmet spelades in på Ekolsunds slott utanför Enköping. Programledare var Anna Brolin, och som personliga tränare såg vi Mikael Hollsten och Sabina Dalfjäll.

 

Deltagare i Biggest loser 2019

Vinnare av Biggest Loser 2019

 


Biggest Loser 2018

2018 års upplaga av Biggest Loser blev den åttonde i ordningen och programmet spelades in på Ekolsunds slott utanför Enköping. Programledare var Anna Brolin, och som personliga tränare såg vi Mikael Hollsten och Sabina Dalfjäll.

 

Deltagare i Biggest loser 2018

 

Vinnare av Biggest Loser 2018

 


Biggest Loser 2017

2017 års upplaga av Biggest Loser blev den sjunde i ordningen och programmet spelades in på Ekolsunds slott utanför Enköping. Programledare var Anna Brolin, och som personliga tränare såg vi Mikael Hollsten och Sabina Dalfjäll.

 

Deltagare i Biggest Loser 2017

 

Vinnare av Biggest Loser 2017

 


Biggest Loser 2016

Den sjätte säsongen av Biggest Loser var första året som tävlingsdeltagarna tävlade i par. Säsongen såg bland annat kärlekspar, syskon och barndomsvänner som tävlade mot varandra. Det var också Anna Brolins första säsong som programledare.

 

Deltagare i Biggest Loser 2016

 

Vinnare av Biggest Loser 2016

 


Biggest Loser 2015

I den femte upplagan av Biggest Loser återkom Kristin Kaspersen som programledare, likväl som Sabina Dufberg som personlig tränare. Denna säsong ersattes tränaren Mårten Nylén av Mikael Hollsten.

 

Deltagare i Biggest Loser 2015

Vinnare av Biggest Loser 2015

 

 


Biggest Loser 2014

Den fjärde säsongen av Biggest Loser såg Kristin Kaspersen som programledare återigen. Som personlig tränare återkom Mårten Nylén, men han fick nytt sällskap av Sabina Dufberg som ersatte tidigare tränaren Tanja Djelevic. Säsongens vinnare, Hristos Adoniadis, är en av de svenska deltagare som lyckats gå ned mest i vikt.

 

Deltagare i Biggest Loser 2014

 

Vinnare av Biggest Loser 2014

 

Andra spännande program