Carina Bergfeldt

Svenska gäster hos Carina Bergfeldt

Under många år har vi fått följa Skavlan och hans pratshow där han intervjuat aktuella personer. Showen tas nu över av den före detta utlandskorrespondenteten Carina Bergfeldt. Carina har stor erfarenhet av rapportering både i TV och radio. Hon var bland annat sommarpratare i P1 i juli 2019 då hon berättade om hot och våld som hon upplevt i sin barndom. Carina bor numera i Sverige tillsammans med sin man, Jesper Zølck, som också är journalist och arbetar för danska TV2.

 

Utlandsrapportering

Carina har rapporterat från USA under nästan fyra år och följt alla turer med allt som hänt under Donald Trumps tid vid makten.  Under sin tid i USA gjorde hon också en dokumentär efter att hon gjort ett DNA-test och hittade sin okände bror som är bosatt i USA.

 

Erfarenhet av TV och tidningar

Efter sin journalistutbildning i Göteborg i början av 2000-talet inledde hon sin yrkesbana på TV4 i Halland och Skaraborgs Läns Tidning. Under 2006 fick Carina anställning på Aftonbladet där hon arbetare under 10 år innan hon fick jobb på SVT som utlandskorrespondent i Washington DC under 2016. Carina har också tilldelats Stora Journalistpriset för in sina reportage i samband med massakern på Utöa i Norge, där många barn och ungdomar blev skjutna till döds.

 

Svenska gäster hos Carina Bergfeldt 

 

Vad tjänar personerna i listan?

Genom Lönekollen kan du, helt anonymt, se lön, inkomst och anmärkningar. Klicka på personen du är intresserad av och köp Lönekollen.

Vad tjänar personerna i listan?

Genom Lönekollen kan du, helt anonymt, se lön, inkomst och anmärkningar. Klicka på personen du är intresserad av och köp Lönekollen.

Gäster hos Carina Bergfeldt 2023

Efter de tidigare succésäsongerna av talkshowen med Carina Bergfeldt dyker hon upp igen men många spännande gäster. 

 

Svenska gäster hos Carina Bergfeldt 2023


Gäster hos Carina Bergfeldt 2022 - höst

Carina Bergfeldt startar återigen en ny säsong med spännande gäster. Vi får träffa intressanta personer från olika verksamhetsområden som både verkar i Sverige och i övriga delar av världen. 

 

Svenska gäster hos Carina Bergfeldt 2022 - höst

 


Gäster hos Carina Bergfeldt 2022 - vår 

Efter en höst med gäster hos Skavlan gör nu Carina Bergfeldt åter entré i våra tv-soffor på fredagskvällarna. Under 10 veckor kommer Carina att träffa kända och mindre kända personer från alla världens hörn. 

 

Svenska gäster hos Carina Bergfeldt 2022

 


Gäster hos Carina Bergfeldt 2021

Carina Bergfeldts show börjar den 15 januari 2021 och på grund av den rådande situationen har man ändrat mycket i studion. Man har till exempel ingen publik och gästerna kommer att sitta i en stor soffa så att man kan hålla det avstånd som behövs.

 

Svenska gäster hos Carina Bergfeldt 2021

 

 

Fler spännande program