Hela Sverige bakar / Hela kändis-Sverige bakar

Sveriges bästa hemmabakare och kändisbakare

I programmet Hela Sverige bakar, som startade 2016, möter vi bakintresserade personer som kvalificerat sig till programmet och tävlingen Hela Sverige bakar. Tolv amatörer som alltså inte arbetar professionellt med konditori- eller bageriverksamhet gör upp om titeln vinnare av Hela Sverige bakar och vinnaren får som vinstpris ge ut en bakbok. 

 

Programledare och jury

I programmet medverkar erfarna bagare som utmanar de tävlande med svårare och svårare uppdrag ju längre tävlingen går. Så som sig bör i liknade program, åker deltagarna ut en efter en var efter programmet rullar vidare.

Juryn består av Johan Sörberg och Elisabeth Johanson. Elisabet efterträder den omåttligt populära jurymedlemmen Birgitta Rasmusson och är även domare i både Årets kock och Årets konditor 2020. 

 

Programledare är Tina Nordström, även kallad Mat-Tina, och skådespelaren Johan Östling som bland annat medverkat i serien Ack Värmland och Mammas pojkar. Tidigare har även Tilde de Paula varit programledare i Hela Sverige bakar. 

 

Hela kändis-Sverige bakar

Hela Sverige bakar varvas med Hela kändis-Sverige bakar och där får vi stifta bekantskap med olika kändisar från idrotts- och musikvärlden. 

 

Deltagare under åren

 

 

Vad tjänar personerna i listan?

Genom Lönekollen kan du, helt anonymt, se lön, inkomst och anmärkningar. Klicka på personen du är intresserad av och köp Lönekollen.

Vad tjänar personerna i listan?

Genom Lönekollen kan du, helt anonymt, se lön, inkomst och anmärkningar. Klicka på personen du är intresserad av och köp Lönekollen.

Deltagare i Hela kändis-Sverige bakar 2022

 


 

Deltagare i Hela Sverige bakar 2021

 

Vinnare i Hela Sverige bakar 2021


Deltagare i Hela kändis-Sverige bakar 2021

 

Vinnare i Hela kändis-Sverige bakar 2021


Deltagare i Hela Sverige bakar 2020

 

Vinnare i Hela Sverige bakar 2020

 


Deltagare i Hela kändis-Sverige bakar 2020

 

Vinnare i Hela kändis-Sverige bakar 2020


Deltagare i Hela Sverige bakar 2019

 

 

Vinnare i Hela Sverige bakar 2019


Deltagare i Hela kändis-Sverige bakar 2019

 

Vinnare i Hela kändis-Sverige bakar 2019

 


Du kanske även är intresserad av