Lång lista över Paradise Hotel-deltagare

Paradise hotel - Dokusåpa i exotisk miljö

Paradise hotel är en svensk dokusåpa som sändes för första gången i Sverige redan 2005. I programmet tävlar manliga och kvinnliga singlar om att stanna kvar på paradisön där allting utspelar sig. Man får bara stanna om man hittar en rumskamrat av det motsatta könet. Hittar man ingen har man en vecka på sig att övertyga en annan deltagare att "byta partner".

 

Förutsättningarna ändras

Lyckas man inte hitta en rumskamrat åker man ut vid veckans parceremoni. Förutsättningarna ändras konstant, och utmaningarna de ställs inför är många. Till slut finns endast ett par kvar. Antingen kan de dela på vinstsumman, eller så tar den ena hela kakan. Den allra första säsongen vanns av Marwan ”Marre” Hitti.

 

Tidigare deltagare

Den första säsongens vinnare, Marwan ”Marre” Hitti, jobbar idag som glamourfrisör med ett antal kända kunder. En av dessa är Prinsessan Sofia, som också var med i den första säsongen av Paradise hotel.

 

 

Vad tjänar personerna i listan?

Genom Lönekollen kan du, helt anonymt, se lön, inkomst och anmärkningar. Klicka på personen du är intresserad av och köp Lönekollen.

Vad tjänar personerna i listan?

Genom Lönekollen kan du, helt anonymt, se lön, inkomst och anmärkningar. Klicka på personen du är intresserad av och köp Lönekollen.

Paradise Hotel 2021

Under våren 2021 får vi återigen stifta bekantskap med nya tjejer ock killar i en ny säsong av Paradise Hotel. Nytt för i år är att Nicole Falciani träder in som programledare efter Malin Gramer och Rebecca Stella
Säsongen 2021 kommer att gå till historien som den säsong som stoppades mitt i pågående inspelning då en av deltagarna anklagades för sexuella trakasserier. Till slut  utsågs ändå två vinnare, Moa Lindgren och Ikenna Abika. 

 

Deltagare i Paradise Hotel 2021

 

Vinnare Paradise Hotel 2021

 


Paradise Hotel 2020

Under hösten 2020 återkommer Paradise Hotel med nya avsnitt. Speciellt för höstomgången är att många tjejer som är med under denna säsong har varit med i Paradise Hotell förut. 


Deltagare i Paradise Hotel 2020 - hösten


Deltagare i Paradise Hotel 2020 - våren

Paradise Hotel är tillbaka i rutan med ett annorlunda upplägg i vår. Både gamla och nya deltagare skall göra upp om priset om en halv miljon kronor. I år är inspelningsplatsen Mexico, där även den första säsongen av serien spelades in.

 

 


 

Paradise Hotel 2019

2019 års upplaga av Paradise Hotel blev den elfte i ordningen. Rebecca Stella är från och med denna säsong programledare för Paradise hotel då Malin Gramer valt att sluta.

 

Deltagare i Paradise Hotel 2019 - hösten

 

Deltagare i Paradise Hotel 2019 - våren 

 


Paradise Hotel 2018

2018 års upplaga av Paradise Hotel blev den tionde i ordningen. I ett av avsnitten dök deltagaren Jennifer Karlssons syster Rebecca Karlsson upp, till allas stora förvåning. Som nykomling hade Rebecca siktet inställt på att vinna tillsammans med hennes syster. Hon lyckades inte vinna själv, men däremot stod Jennifer tillslut som en av vinnarna och kunde dela vinstsumman med systern. 

 

Deltagare i Paradise Hotel 2018

 

Vinnare av Paradise Hotel 2018

  • Jennifer Karlsson

Paradise Hotel 2017

2017 års upplaga av Paradise Hotel blev den nionde i ordningen. Rebecca Stella klev in som ny programledare efter Malin Gramer, och bland deltagarna syntes många välkända ansikten från tidigare säsonger – bland annat Kristian Täljeblad, Smail Alihodzic och Eric Hagberg.

 

Deltagare i Paradise Hotel 2017

 

Vinnare av Paradise Hotel 2017

 


Paradise Hotel 2016

Säsong åtta av Paradise Hotel spelades in på lyxhotellet Sol de Occidente, beläget på Mexikos kust cirka 80 mil väster om Mexico city. Hotellet har tidigare använts för vissa scener i Quentin Tarantinos "Kill Bill"-filmer.

 

Deltagare i Paradise Hotel 2016

 

Vinnare av Paradise Hotel 2016

  • Anna Bohman
  • Alexander D’Rosso

 


Paradise Hotel 2015

Den sjunde upplagan av Paradise Hotel vanns av bland annat Josefine Caarle, som idag driver en framgångsrik YouTube-kanal med över 50 000 prenumeranter. Återkommande programledare var Malin Gramer.

 

Deltagare i Paradise Hotel 2015

 

Vinnare av Paradise Hotel 2015

 


Paradise Hotel 2014

I den sjätte säsongen av Paradise Hotel fick tittarna ta del av både drama och kärlekstrubbel. Kristian Täljeblad plågades vid flera tillfällen av det faktum att Saga Scott, som han deklarerat sin kärlek till, valde andra partners före honom. Och Ylva Fogel hotade med att lämna hotellet på grund av Saga Scotts val av sexpartners.

 

Deltagare i Paradise Hotel 2014

 

Vinnare av Paradise Hotel 2014

 

 

Fler spännande program