Renées brygga

Renées brygga 

Renées brygga är ett program där programledaren Renée Nyberg bjuder in spännande gäster till bryggan på en ö i Stockholms skärgård strax utanför Vaxholm.

Gästerna tar sig till bryggan på olika sätt och under tidigare säsonger har det förekommit att man simmat (Måns Möller) åkt militärbåt (Leif GW Persson) eller att man susat fram på en jetski (Carola Häggkvist, Robert Gustavsson, Claes Malmberg).

 

Väl på bryggan hittar Renée på olika aktiviteter som matlagning, målning av fönster och olika lekar som skall leda till förtroliga samtal. Många av gästerna har öppnat sig och avslöjar hemligheter som man inte talat om tidigare. 

 

Det har tidigare inte framgått om det är Renées egen fastighet som förekommer i programmet men i februari 2018 gick TV4 ut med att produktionen hyr fastigheten med boningshus, uterum och bryggor av en privatperson. 

Nu som PDF!

Vad tjänar personerna i listan?

Genom Lönekollen kan du, helt anonymt, se lön, inkomst och anmärkningar. Klicka på personen du är intresserad av och köp Lönekollen.
Nu som PDF!

Vad tjänar personerna i listan?

Genom Lönekollen kan du, helt anonymt, se lön, inkomst och anmärkningar. Klicka på personen du är intresserad av och köp Lönekollen.

Renées brygga 2020

För sjätte säsongen bjuder Renée Nyberg in gäster till sin brygga. Under denna säsong får vi möta sångare, skådespelare och idrottare som umgås och lagar mat tillsammans på ön. 

 

Gäster

Björn Skifs

Benjamin Ingrosso

Sarah Sjöström

Malena Ernman

Ingemar Stenmark

Jan Björklund

Charlotte Perelli


Renées brygga 2019

För femte säsongen är Renée Nyberg tillbaka med spännande gäster på bryggan på en ö Stockholms skärgård strax utanför Vaxholm.

 

Gäster

Kristin Kaspersen

Petter Stordahlen

Viktor Frisk

Lasse Åberg

Henrik Lundqvist

Ola Salo

Oscar Zia 

Per Andersson

Lisa Nilsson

Eva Röse

Kjell Bergkvist

Martin Stenmarck

Bianca Ingrosso

Christina Schollin

Pernilla Walhgren

Lill Lindfors

Tilde de Paula

Daniel Norberg

Jonas Gardell

Martina Haag

Jon Henrik Fjällgren

Sofia Helin

Tommy Nilsson

Peter Magnusson