Renées brygga

Renées brygga 

Renées brygga är ett program där programledaren Renée Nyberg bjuder in spännande gäster till bryggan på en ö i Stockholms skärgård strax utanför Vaxholm.

Gästerna tar sig till bryggan på olika sätt och under tidigare säsonger har det förekommit att man simmat (Måns Möller) åkt militärbåt (Leif GW Persson) eller att man susat fram på en jetski (Carola Häggkvist, Robert Gustavsson, Claes Malmberg).

 

Väl på bryggan hittar Renée på olika aktiviteter som matlagning, målning av fönster och olika lekar som skall leda till förtroliga samtal. Många av gästerna har öppnat sig och avslöjar hemligheter som man inte talat om tidigare. 

 

Det har tidigare inte framgått om det är Renées egen fastighet som förekommer i programmet men i februari 2018 gick TV4 ut med att produktionen hyr fastigheten med boningshus, uterum och bryggor av en privatperson. 

 

Deltagare i Renées brygga genom åren

 

Vad tjänar personerna i listan?

Genom Lönekollen kan du, helt anonymt, se lön, inkomst och anmärkningar. Klicka på personen du är intresserad av och köp Lönekollen.

Vad tjänar personerna i listan?

Genom Lönekollen kan du, helt anonymt, se lön, inkomst och anmärkningar. Klicka på personen du är intresserad av och köp Lönekollen.

Renées brygga 2022

För åttonde säsongen träffar Renée Nyberg kändisar på bryggan. I år får vi möte skådespelare, elitidrottare och ett och annat kändisbarn. 

Deltagare Renées brygga 2022


Renées brygga 2021

I januari 2021 startar en ny säsong av Renées brygga. Trots rådande pandemi under sommaren 2020 lyckades man spela in en ny säsong. 

 

Gäster Renées brygga 2021

 


Renées brygga 2020

För sjätte säsongen bjuder Renée Nyberg in gäster till sin brygga. Under denna säsong får vi möta sångare, skådespelare och idrottare som umgås och lagar mat tillsammans på ön. 

 

Gäster Renées brygga 2020

 

 


Renées brygga 2019

För femte säsongen är Renée Nyberg tillbaka med spännande gäster på bryggan på en ö Stockholms skärgård strax utanför Vaxholm.

 

Gäster Renées brygga 2019

 

Andra populära program