Stjärnorna på slottet

Det första avsnittet av Stjärnorna på slottet spelades in 2005. Sedan dess har skådespelare, sångare, konstnärer och influensers medverkat i det populära programmet. 

Programmen går ut på att varje person i gruppen får vara huvudperson en dag och får hitta på en aktivitet som alla skall vara med på. Samma dag får huvudpersonen berätta om sitt liv och det brukar bli känslosamma samtal med både gråt och skratt. 

 

Som namnet indikerar så har serien spelats in på olika slott i Sverige.

 

Läs mer om alla deltagare i respektive säsong. 

 

Vad tjänar personerna i listan?

Genom Lönekollen kan du, helt anonymt, se lön, inkomst och anmärkningar. Klicka på personen du är intresserad av och köp Lönekollen.

Vad tjänar personerna i listan?

Genom Lönekollen kan du, helt anonymt, se lön, inkomst och anmärkningar. Klicka på personen du är intresserad av och köp Lönekollen.

Stjärnorna på slottet 2023

Återigen får vi stifta bekantskap med kända personer i Stjärnorna på slottet. Som vanlig är det Tareq Taylor som står för de kulinariska överraskningarna och förser deltagarna med underbara måltider under veckan som de vistas på slottet. Slottet som kommer att hysa deltagarna under denna säsong är Bäckaskogs slott i Fjälkinge i Skåne.  

 

Deltagare i stjärnorna på slottet 2023


Stjärnorna på slottet 2022

2022 års upplaga av Stjärnorna på slottet spelas in under sommaren 2021 på Bäckaskog slott, norr om Kristianstad. Säsongen börjar sändas på nyårsdagen 2022. 

 

Deltagare i Stjärnorna på slottet 2022


Stjärnorna på slottet 2021

Även i år spelas Stjärnorna på slottet in på Lejondals slott och uppställningen av stjärnorna är en riktigt fin blandning.

Tre skådespelare, en konstnär och en sångerska kommer att träffas i slutet av juli för att spela in årets Stjärnorna på slottet. 

 

Deltagare i Stjärnorna på slottet 2021

 

 


 

Stjärnorna på slottet 2020

Årets program spelades in på Lejondals slott utanför Stockholm och har enligt Pernilla Wahlgren inneburit hårt arbete med långa arbetsdagar men också mycket skratt.

Deltagare i Stjärnorna på slottet 2020


Stjärnorna på slottet 2019

2018 års upplaga av stjärnorna på slottet spelades in på Teleborgs slott i närheten av Växjö. Årets deltagare är skådespelare och författare i olika åldrar och kategorier. 

 

Deltagare i Stjärnorna på slottet 2019

 


Stjärnorna på slottet 2018

Årets program är inspelade på Teleborgs slott i Växjö och deltagarna är i år två skådespelare, en artist, en sångerska och en imitatör. 

 

Deltagare i Stjärnorna på slottet 2018

 

Andra spännande program