Wahlgrens värld

Wahlgrens värld

Wahlgrens värld sändes första gången 2016 och handlar om Pernilla Wahlgren och hennes familj. Man får följa med Pernilla och hennes barn Benjamin Ingrosso, Bianca Ingrosso, Biancas pojkvän Philippe Cohen, Oliver Ingrosso och Teo Wahlgren i vardagen men även på resor. Under en av säsongerna var hela familjen på kryssning i Karibien där familjen var på spännande utflykter. Programmet vann Kristallen 2018 i kategorin årets TV-program. 

 

Pernillas nya kärlek

Enligt olika källor har Pernilla bekräftat att hon har en man i sitt liv. Det var i slutet av maj 2021 som Pernilla fick frågan och bekräftade då att hon träffar en man vid namn Christian Bauer. Pernilla har varit singel ett antal år och det har spekulerats i om hon har dateat eller inte. 

 

Spanien

Familjen spenderar delar av sin tid i Pernillas hus på Spanska solkusten där också Pernillas föräldrar Christina Schollin och Hans Wahlgren har ett hus sedan många år. När Christina och Hans är i Sverige tillbringar de sin tid i sitt hus i Gustavsberg. Ibland är även väninnan och yogainstruktören Emila Löf Karlsson med i programmet och tar med Pernilla och hennes gäng på yoga i både Sverige och i Spanien. 

 

Stockholm

Serien utspelar sig för det mesta på Lidingö där Pernilla och stora delar av familjen bor men även i Stockholm där Bianca har flyttat in i en egen lägenhet. Pernilla har även tankar på att bygga ett nytt lyx-hus precis som hon själv vill ha det. Vart huset skall ligga är ännu inte känt. 

 

Shower

Förutom att medverka i Wahlgrens värld har Pernilla många järn i elden. Hon genomförde sina turnér över hela Sverige med sina shower "Kort, glad och tacksam" och "Pernilla Wahlgren har hybris" där Kim Sulocki, Ola Forssmed, Hanna Hedlund och Måns Nathanaelson medverkar . En gång i veckan medverkar Pernilla också i podden Wahlgren & Wistam tillsammans med Sofia Wistam. När showen "Pernilla Wahlgren har hybris" stängde ner var man sedan en tid tillbaka i färd med att repetera en ny show "Peter Pan går åt helvete" där de medverkande är kända skådespelare och komiker som bland andra Per Andersson Ola Forssmed, David Batra, Clara Henry, Hampus Nessvold, Andreas T Olsson och Anton Lundqvist.

 

 

 

Vad tjänar personerna i listan?

Genom Lönekollen kan du, helt anonymt, se lön, inkomst och anmärkningar. Klicka på personen du är intresserad av och köp Lönekollen.

Vad tjänar personerna i listan?

Genom Lönekollen kan du, helt anonymt, se lön, inkomst och anmärkningar. Klicka på personen du är intresserad av och köp Lönekollen.