Wahlgrens värld

Wahlgrens värld

Wahlgrens värld sändes första gången 2016 och handlar om Pernilla Wahlgren och hennes familj. Man får följa med Pernilla och hennes barn Benjamin Ingrosso, Bianca Ingrosso, Biancas pojkvän Philippe Cohen, Oliver Ingrosso och Teo Wahlgren i vardagen men även på resor. Under förra säsongen var hela familjen på kryssning i Karibien där familjen var på spännande utflykter. Programmet vann Kristallen 2018 i kategorin årets TV-program. 

 

Spanien

Familjen spenderar delar av sin tid i Pernillas hus på Spanska solkusten där också Pernillas föräldrar Christina Schollin och Hans Wahlgren har ett hus sedan många år. När Christina och Hans är i Sverige tillbringar de sin tid i sitt hus i Gustavsberg. Ibland är även väninnan och yogainstruktören Emila Löf Karlsson med i programmet och tar med Pernilla och hennes gäng på yoga i både Sverige och i Spanien. 

 

Stockholm

Serien utspelar sig för det mesta på Lidingö där Pernilla och stora delar av familjen bor men även i Stockholm där Bianca har flyttat in i en egen lägenhet. Pernilla har även tankar på att bygga ett nytt lyx-hus precis som hon själv vill ha det. Vart huset skall ligga är ännu inte känt. 

 

Shower

Förutom att medverka i Wahlgrens värld har Pernilla många järn i elden. Hon genomförde sin turnér över hela Sverige med sina shower "Kort, glad och tacksam" och "Pernilla Wahlgren har hybris" där Kim Sulocki, Ola Forssmed, Hanna Hedlund och Måns Nathanaelson medverkar . En gång i veckan medverkar Pernilla också i podden Wahlgren & Wistam tillsammans med Sofia Wistam

 

 

Vad tjänar personerna i listan?

Genom Lönekollen kan du, helt anonymt, se lön, inkomst och anmärkningar. Klicka på personen du är intresserad av och köp Lönekollen.

Vad tjänar personerna i listan?

Genom Lönekollen kan du, helt anonymt, se lön, inkomst och anmärkningar. Klicka på personen du är intresserad av och köp Lönekollen.