Räntekollen

Jämför upp till 36 långivare
– 500 000 har använt vår tjänst!

Jämför upp till 36 långivare
– 500 000 har använt vår tjänst!

Unik januarikampanj hos Ratsit

Vi bjuder på bankens uppläggningsavgift (värde upp till 995 kr) om du skapar din ansökan senast 2022-01-31. Kampanjinformation finner du längst ner på denna sida. Du kan ansöka upp till 600 000 kr - Påbörja din ansökan direkt!

 1. Fyll i en låneansökan
  på 1 minut

 2. Ta del av erbjudandet
  inom 24 timmar

 3. Signera och få lånet
  utbetalt inom kort

Ansvarig för formuläret och tjänsten är Enklare Ekonomi Sverige AB

Så här funkar det

 1. Fyll i en låneansökan på 1 minut

  Fyll i hur mycket du vill låna och återbetalningstid.

 2. Ta del av erbjudandet inom 24 timmar

  När du har skickat in din ansökan kommer våra bank- och finanspartners att behandla din ansökan. Vi återkommer till dig så fort du har bud att ta del av.

 3. Signera och få lånet utbetalt inom kort

  När du valt det alternativ som passar dig bäst, är det bara att signera med BankID och få lånet utbetalt.

Jämför lån

Du kan luta dig tillbaka och låta oss sköta den jobbiga delen av att ta ett lån. Det vi behöver veta är hur mycket pengar du vill låna och under vilken tidsperiod du vill ha lånet. Du kan välja ett lån på minst 5 000 kr upp till ett lån på 600 000 kr under en period från 1 år upp till 20 år. Med dessa uppgifter ger vi dig en exempelkostnad på vad din månadskostnad skulle bli baserat på den exempelränta som anges i det representativa exemplet. Kostnaden är dock bara ett exempel, din faktiska kostnad presenteras när du skapat en ansökan och fått förslag från bankerna.

Om tjänsten

Ratsit samarbetar med låneförmedlaren Enklare (Enklare Ekonomi Sverige AB) och erbjuder våra besökare att använda deras tjänst. Enklare lånar själva inte ut några pengar utan hjälper kostnadsfritt sina kunder att jämföra lån från över 30 olika banker och långivare. Genom att jämföra flera olika långivare med endast en kreditupplysning hos UC hjälper Enklare kunder att hitta det alternativ som passar dem bäst.

Info om Enklare

Bolagsnamn: Enklare Ekonomi Sverige AB
Organisationsnummer: 556975-4814
Adress: Skeppargatan 26, 114 52 Stockholm

Ratsit - i sammarbete med Enklare

Kampanjvillkor

Fram till den 31 januari 2022 bjuder vi på långivarens uppläggningsavgift när du ansöker om lån online via www.ratsit.se/lanekollen. Din begäran om att få ersättning för uppläggningsavgiften ska senast ha inkommit 28 februari 2022. Notera att uppläggningsavgiften varierar från långivare till långivare, från 0 kronor till 995 kronor. Om det lån du har ansökt om betalas ut av en långivare med 0 kronor i uppläggningsavgift erhålls ingen ersättning. Din återbetalning är högst 995 kronor och erbjudandet kan utnyttjas en gång under kampanjperioden (20 januari – 31 januari 2022).

För att erbjudandet ska gälla måste du ha kvar lånet i minst en månad hos samma bank/långivare som vi förmedlat till dig. Det kan därför dröja fram tills den 30 april för utbetalningen att göras.

Utbetalningen av ersättningen för uppläggningsavgiften sker från Enklare Ekonomi Sverige AB till låntagarens konto. Du e-postar din begäran till [email protected].