Nu lanserar vi Ratsit nyhetsblogg

486
Ratsit Nyheter
Nu lanserar vi vår nyhetsblogg - intressanta nyheter för privatpersoner och företag.

Vi är glada över att re-lansera vår nyhetsblogg Ratsit Nyheter!

I Ratsits nyhetsblogg kommer du att hitta intressanta nyheter som kan vara till nytta för dig både i arbetslivet och privat.

Du kommer bland annat att få tips och råd som rör din privatekonomi eller spännande och intressant ekonomisk statistik. Vi ger dig även viktig information som rör våra tjänster, nya tjänster, företagsnyheter om vad som händer på Ratsit och våra dotterbolag, partnersamarbeten och andra nyheter som du kan ha nytta av.

Missa inga viktiga händelser

Prenumerera på vår nyhetsblogg och du får ett meddelande så fort en nyhet kommer in på bloggen.

Läs nyhetsbloggen nu

Trevlig läsning!

Anders Johansson, VD Ratsit

Om Ratsit

Ratsit.se vänder sig till dig som på ett enkelt, överskådligt och prisvärt sätt vill ta del av offentlig information om företag och privatpersoner. Det finns oändligt många anledningar till att människor vill eller måste ta del av offentlig information – såväl i arbetslivet som privat. Ratsit.se används årligen av 5,5 miljoner svenskar och ingen annan söktjänst på nätet har fler personer och företag i sina register.

Det mesta är kostnadsfritt

Det är gratis att både söka och bli medlem på Ratsit.se, och som medlem får du tillgång till längre träfflistor och kan söka på/se personnummer.

Fördjupad information

Du kan även köpa kreditupplysningar, årsredovisningar, taxeringskataloger m.m. till förmånliga priser.

www.ratsit.se