Vi har förbättrat våra personrapporter!

4879
Personrapport
Vi har gjort förbättringar i våra person- och företagsrapporter.

Ratsit.se har över 100 000 miljoner sökningar varje år och hälften av alla som använder ratsit.se gör det via en mobiltelefon. Detta innebär att ratsit.se fortsätter att vara den snabbast växande tjänsten för sökningar på personinformation.

För att säkerställa att vi även i framtiden kan fortsätta att hålla hög kvalitet och tillgänglighet i våra tjänster har vi under våren utökat vår serverkapacitet. Dessutom har vi tagit till oss av de synpunkter och idéer som våra medlemmar haft och vi är glada att nu kunna presentera massor av spännande nyheter och förbättringar.

Första nyheten är att du överst på sidan får en lättnavigerad direktmeny till våra vanligaste tjänster och nyhetsinlägg. Du vet väl att du kan prenumerera på våra nyhetsinlägg så du inte missar någon viktig information? Gå in och prenumerera redan idag, läs mer här.

Avancerat sök ger dig ännu bättre träffar

Genom att använda avancerat sök kan du söka på personnummer för att få bättre träffar. När du är inloggad i tjänsten visar vi även komplett personnummer.

Nyheter i personrapporten

För att förbättra och förenkla användarupplevelsen har vi utökat bredden på sidan så att vi kan visa mer information samt förenklat navigeringen så att du ännu enklare kan komma åt den information som du söker efter. Du får en snabbare överblick över den information som finns på personen och kan enkelt komma vidare till den information som du är intresserad av.

Navigeringen är förbättrad genom att du direkt i rapporten gå vidare till nästa person utan att gå tillbaka till träfflistan.

Vad innehåller personrapporten?

Personuppgifter

Här får du allmän information om personnummer, civilstånd och adressuppgifter. Är personen gift kan du enkelt länka dig vidare till make/makas personuppgifter.

På adressen

Här visar vi aktuell information som finns registrerat på adressen. Är det är ett hus eller en lägenhet, namn och länk till alla folkbokförda personer över 16 år, vilka telefonnummer, bilar och bolag som finns registrerade på adressen.

Bolagsinnehav

Här visar vi vilka bolagsinnehav som personen har samt vilken roll han eller hon har. Du kommer enkelt vidare till respektive bolags företagsinformation genom att använda länkarna.

Mer om …

Här visar vi spännande och intressant historia om personen. Bland annat visar vi information om namnsdag, födelsedag, när personen firar nästa födelsedagsjubileum samt stjärntecken.

Vi visar även aktuell statistik gällande inkomstmiljonärer i kommunen, genomsnittsinkomsten och procentuell andel betalningsanmärkningar för personer som bor i postnummerområdet.

Testa att söka på dig själv och se vilken spännande information du får fram

Vill du söka fram alla personer som bor på en adress?

Personsök - adress, postnummer mm
Sök fram en person via adress, postnummer, postort och kommun

Denna sökfunktion har varit mycket efterfrågad bland våra medlemmar och vi är glada över att du nu genom några klick enkelt kan söka fram personer via kommun, postort, postnummer och adress.

Testa funktionen och sök personer på din gata