Ratsitkatalogen 2022:4 - Äntligen här! Skatteverket har nu godkänt 8 727 554 deklarationer för 2022, Ratsitkatalogen är uppdaterad med de senaste lönerna!

Nu endast 249 kr - ordinarie pris 299 kr

*Kampanjpriset gäller tills vidare.

Hitta taxeringskalender för din kommun

För vilken kommun vill du veta inkomster och anmärkningar på alla privatpersoner?

Vad innehåller Ratsitkatalogen?

Ratsitkatalogen innehåller allt du förväntas hitta i en vanlig taxeringskalender och mer därtill. Men till skillnad från den vanliga Taxeringskalendern är alla över 18 år med i vår katalog, oavsett årsinkomst. Detta innebär att det inte blir något bortfall på grund av exempelvis låg inkomst, sjukskrivning, studier eller arbetslöshet.

Vad tjänar egentligen din kollega eller din chef? Behöver du veta om någon har fått en betalningsanmärkning eller har skuldsaldo hos kronofogden? Vill du ta reda på vem som har högst taxerbar inkomst, vilka som betalar högst skatt eller vilka som har haft högst löneökning? Ta en titt i vår katalog, där finns svaret svart på vitt.

Du hittar även statistik på inkomstmiljonärer och de mest eftersökta i varje kommun, samt deras inkomstuppgifter. Ratsitkatalogen är med andra ord den kompletta taxeringskalendern för den som vill kunna ha koll på det mesta.

Ratsitkatalog-skraplotter på köpet

Se allas privatekonomi helt anonymt

När du helt anonymt vill kolla upp andras privatekonomi är Ratsitkatalogen perfekt.

Se allas privatekonomi helt anonymt
Alla invånare över 18 år är med!

Alla invånare över 18 år är med!

Här finns inga begränsningar eller restriktioner vad gäller exempelvis årsinkomster: du hittar kändisar, politiker, kollegor, chefen, grannar, släktingar, dejten och gamla klasskompisar. Kvinna eller man, rik eller fattig, anställd eller arbetslös – i Ratsitkatalogen finns alla med!

Alla invånare över 18 år är med!
Har du rätt lön?

Har du rätt inkomst?

Är din inkomst i nivå med dina medarbetares eller din chefs? Vad tjänar andra i samma bransch och ligger du i linje med detta? Med Ratsitkatalogen ser du alla dina kollegors taxerade inkomst och du kan jämföra din lön med andra i samma bransch.

Har du rätt lön?
Ska du ingå avtal?

Ska du ingå avtal?

Att göra en snabb, anonym kontroll av en persons privatekonomi kan spara dig mycket pengar och besvär vid till exempel uthyrning, förskottsbetalning, utlåning, husrenovering eller anställning. Dubbelkolla Ratsitkatalogen så att du kan känna dig trygg med situationen och försäkra dig om att personen kan hantera ert avtal.

Ska du ingå avtal?
Vad tjänar folk i din kommun?

Statistik på kommunnivå

Vad tjänar folk i din kommun? Hur mycket betalar din kommun i skatt? I vår katalog hittar du intressant statistik för respektive kommun i landet, samt topplistor som du även kan jämföra mot resultaten för hela Sverige.

Vad tjänar folk i din kommun

Hitta taxeringskalender för din kommun

För vilken kommun vill du veta inkomster och anmärkningar på alla privatpersoner?

Innehåll & produktinformation

Ratsitkatalogen innehåller de senaste taxeringsuppgifterna gällande inkomster och anmärkningar på alla folkbokförda privatpersoner över 18 år som godkänts av Skatteverket. Katalogerna är indelade efter postnummer och sorterade i alfabetisk ordning enligt efternamn.

Inkomstsidorna består av följande

 • Namn och adress
 • Ålder
 • Anger aktuellt deklarationsår
 • Betalningsanmärkning (Ja/Nej)
 • Lön (tjänst + näringsverksamhet)
 • Inkomst av kapital
Det här är din kommun
Exempel på inkomstsida (klicka för att förstora bilden)

Följande statistik finns i Ratsitkatalogen

All statistik samt alla tabeller och diagram visas på vald kommun samt Sverige. Fördelat på bland annat kön och ålder.

 • Inkomst
 • Skatt
 • Betalningsanmärkningar
 • Skuldsaldo
 • Inkomstmiljonärer
Exempel på statistiksidor (klicka för att förstora bilden)

Följande topplistor finns i Ratsitkatalogen

Alla topplistor visas på vald kommun samt hela landet. Fördelat på bland annat kön och ålder.

 • Högst inkomst
 • Högst lön
 • Högst löneökning
 • Skatt
Exempel på topplistor i Ratsitkatalogen
Exempel på topplista (klicka för att förstora bilden)

Leverans

Katalogen levereras i diskret försändelse, vanligtvis inom 4-8 arbetsdagar. Har du inte fått din katalog inom 10 arbetsdagar från beställningsdatum så ber vi dig kontakta vår kundservice.

Vid kampanjer och storhelger kan leveranstiden bli längre än normalfallet. Har du då inte fått din katalog inom 15 arbetsdagar – kontakta vår kundservice så hjälper de dig.

Vi kan för närvarande inte leverera varor till adresser utanför Sverige

Vad är en taxeringskalender?

En taxeringskalender innehåller offentliga uppgifter om taxerings- och inkomstuppgifter (inkomst av tjänst och inkomst av kapital) för privatpersoner och juridiska personer med inkomst taxerad i Sverige. Ofta återfinns också diverse topplistor, till exempel över de största inkomsttagarna, de med högst löneökning och de som betalar mest skatt. Topplistorna brukar delas in i riks- och kommunnivå.

Uppgifterna i en taxeringskalender är offentliga och hämtas från Skatteverket. Skatteverket i sin tur får alla uppgifter från varje privatpersons deklaration. Uppgifterna i en taxeringskalender är alltid baserade på det föregående årets deklaration.

Se filmen om Ratsitkatalogen

Betala snabbt & säkert med Klarna
Klarna
Mastercard Visa Bankid Swish
Faktura Delbetalning Konto Bank Swish