Just nu kan sidan upplevas långsam. Vi arbetar med att lösa problemet.

Komplett hemsida ink allt!
995 kr/mån - Superdeal!

I samarbete med Brucy erbjuder vi nu Sveriges bästa och mest prisvärda hemsida från 995 kr/månad! Allt ingår och du behöver inte göra någonting!

Skapa din hemsida - snabbt, enkelt och prisvärt

Trött på dyra webbyråer som pratar teknisk jargong och mood boards?
Eller att slita ditt hår med Gör-Det-Själv-plattformar som Wordpress, Webflow, Squarespace och andra CMS?

Brucy är lösningen! Du slipper allt. Hos oss får du en toppklass hemsida och design, vi gör jobbet, allt ingår, all support och du behöver knappt göra någonting.

Vi är övertygade om att vi kan hjälpa er med gott resultat. Kontakta oss gärna för att få gratis prisuppgift och förslag.

Vad ingår?

Obegränsad personal support

Konstant tillgänglighet för alla dina frågor och behov, med en tjänst som alltid är redo att hjälpa dig navigera din digitala resa.

Design

Anpassad design som inte bara är estetiskt tilltalande utan också användarvänlig, för att skapa en optimal användarupplevelse för dina besökare.

SEO

Expertis inom SEO för att förbättra din webbplats synlighet i sökmotorer, vilket hjälper till att locka mer trafik och potentiella kunder till din webbplats.

Komplett hemsida

Ett dedikerat team för att bygga och underhålla din webbplats, så att du kan ha en stark digital närvaro utan ansträngning.

Uppdateringar

Din webbplats förblir aktuell med de senaste digitala trenderna och tekniska framstegen, allt för att maximera din onlinenärvaro.

Kom igång!

Få en offert snabbt och enkelt!

Registrera dig och kom igång! Hemsida från 995kr/mån ink allt.

Brucy och Ratsit har skapat ett samarbete där ni som företag kan få ut maximalt av er digitala närvaro. Ni kan få en fantastisk hemsida och ett team som kan allt inom det digitala för ert företag. Vi gör allt jobb! Hör av dig till oss för att få reda på mer om erbjudandet!