Ratsit.se är en kraftfull och dygnsuppdaterad databas

Ratsit.se vänder sig till dig som på ett enkelt, överskådligt och prisvärt sätt vill ta del av offentlig information om företag och privatpersoner. Det finns oändligt många anledningar till att människor vill eller måste ta del av offentlig information – såväl i arbetslivet som privat. Ratsit.se används årligen av 5,5 miljoner svenskar och ingen annan söktjänst på nätet har fler personer och företag i sina register. 

Det mesta är kostnadsfritt

Det är gratis att både söka och bli medlem på Ratsit.se, och som medlem får du tillgång till längre träfflistor och kan söka på/se personnummer.  

Fördjupad information

Du kan även köpa kreditupplysningar, årsredovisningar, taxeringskataloger m.m. till förmånliga priser. 

Bli medlem »

 

Informationssidor

Omtalade prispall
Omtalade | Publicerad 2023-02-16

Årligen görs över 50 miljoner personsökningar på Ratsit. Under omtalade och eftersökta får du listor med de mest eftersökta bland dessa samt listor med kändisar som är i ropet. Vilka söker folk mest på i din kommun och i Sverige - igår, förra veckan mm? Kika in på omtalade och få svaret.

Gå till Omtalade
Omtalade prispall

Sammanställning av statistik: Drivmedel i privatägda personbilar, Sverige
Statistik | Publicerad 2022-06-01

Ratsit Statistik erbjuder statistiska sammanställningar om Sverige baserad på offentlig och insamlad data om personer och företag. Läs våra undersökningar här.

Läs mer om statistik
Sammanställning av statistik: Drivmedel i privatägda personbilar, Sverige

Ratsit
Om Ratsit | Publicerad 2022-09-19

Ratsit.se vänder sig till dig som på ett enkelt, överskådligt och prisvärt sätt vill ta del av offentlig information om företag och privatpersoner. Ratsit.se används årligen av 5,5 miljoner svenskar och ingen annan söktjänst på nätet har fler personer och företag i sina register. Vill du ha mer information om Ratsit: företaget, lagar och juridik etc. gå till Om Ratsit genom att klicka på knappen nedan.

Gå till Om Ratsit
Ratsit

Ratsit Premium | Publicerad 2020-03-06

Ratsit Premium är betaltjänsten för företag med stora behov av daglig uppdaterad information så som personnummer, maka/make, chip-id på hundar, fordon m.m.

Läs mer om Ratsit Premium