Ratsit.se är en kraftfull och dygnsuppdaterad databas

Ratsit.se vänder sig till dig som på ett enkelt, överskådligt och prisvärt sätt vill ta del av offentlig information om företag och privatpersoner. Det finns oändligt många anledningar till att människor vill eller måste ta del av offentlig information – såväl i arbetslivet som privat. Ratsit.se används årligen av 5,5 miljoner svenskar och ingen annan söktjänst på nätet har fler personer och företag i sina register. 

Det mesta är kostnadsfritt

Det är gratis att både söka och bli medlem på Ratsit.se, och som medlem får du tillgång till längre träfflistor och kan söka på/se personnummer.  

Fördjupad information

Du kan även köpa kreditupplysningar, årsredovisningar, taxeringskataloger m.m. till förmånliga priser. 

Bli medlem »

 

Informationssidor

Showcase presentation
Annonsera

Ratsit.se är den heltäckande sökmotorn med person/företagsinformation. Med Ratsit kan du nå 750.000 unika besökare varje vecka och över 65 miljoner besökare per år.

Läs mer om annonsering
Showcase presentation

Omtalade prispall
Omtalade

Årligen görs över 50 miljoner personsökningar på Ratsit. Under omtalade och eftersökta får du listor med de mest eftersökta bland dessa samt listor med kändisar som är i ropet. Vilka söker folk mest på i din kommun och i Sverige - igår, förra veckan mm? Kika in på omtalade och få svaret.

Gå till Omtalade
Omtalade prispall

Ratsit
Om Ratsit

Ratsit.se vänder sig till dig som på ett enkelt, överskådligt och prisvärt sätt vill ta del av offentlig information om företag och privatpersoner. Ratsit.se används årligen av 5,5 miljoner svenskar och ingen annan söktjänst på nätet har fler personer och företag i sina register. Vill du ha mer information om Ratsit: företaget, lagar och juridik etc. gå till Om Ratsit genom att klicka på knappen nedan.

Gå till Om Ratsit
Ratsit