Lista över alla deltagare i Ex on the beach

Realityserie sedan 2015

Sedan 2015 har vi i Sverige kunnat följa Ex on the beach som är en svensk dokusåpa i vilken åtta singlar befinner sig på en ö i Västindien för att festa och flirta. Programmet bygger på den brittiska förlagan, också kallad Ex on the beach. Den svenska versionen spelas in på paradisön Anguilla i Karibiska havet.

 

Exen dyker upp

Serien går ut på att deltagarnas ex-flickvänner/pojkvänner dyker upp och ställer ibland till problem.  Dessa före detta partners är antingen tillbaka för att hämnas, eller för att återuppväcka den förlorade kärleken.

 

Vad vinner man i ex on the beach? 

Enligt en av deltagarna delas det inte ut några prispengar som till exempel i Paradise hotel. Deltagarna i Ex on the beach, och det varierar om man är känd eller inte, får en summa pengar för varje vecka som man deltar och är kvar i serien. 

 

 

 

Vad tjänar personerna i listan?

Genom Lönekollen kan du, helt anonymt, se lön, inkomst och anmärkningar. Klicka på personen du är intresserad av och köp Lönekollen.

Vad tjänar personerna i listan?

Genom Lönekollen kan du, helt anonymt, se lön, inkomst och anmärkningar. Klicka på personen du är intresserad av och köp Lönekollen.

Ex on the beach Celebrity 2021

Ex on the beach är tillbaka med en specialsäsong Ex on the beach Celebrity - Peak of Love. Denna säsong utspelar sig i Åre där deltagarna dejtar bland gnistrande snö och härlig skidåkning. 

 

Deltagare i Ex on the beach Celebrity - Peak of Love 2021  

 

Ex on the beach Celebrity 2020

I denna säsong får vi träffa deltagare som tidigare varit med i program som Paradise hotel och Ex on the beach. Deltagarna tar sig till Brasilien och lever livet som består av sol, bad och kärlek men som också innehåller bråk och drama. 

 

Deltagare i Ex on the beach Celebrity 2020 höst

 

Deltagare i Ex on the beach Celebrity 2020 vår

 


Ex on the beach 2019

För sjätte säsongen träffas åtta singlar på en paradisö, där deras ex kan dyka upp när som helst. I 2019 års upplaga av Ex on the beach är flera av deltagarna kända ansikten från andra program som Are you the one? och Paradise  Paradise Hotel. 

 

Deltagare i Ex on the beach 2019 - våren 

 

Deltagare i Ex on the beach 2019 - hösten

 


Ex on the beach 2018

Återigen träffades åtta singlar på en paradisö, där deras ex kan dyka upp när som helst. I 2018 års upplaga av Ex on the beach var flera av deltagarna kända ansikten från Paradise Hotel. Bland andra Adrian Montin och Jasmine Gustafsson som också blev ett par, men gjorde slut några månader innan inspelningen av Ex on the beach.

 

Deltagare i Ex on the beach 2018

 


Ex on the beach 2017

Precis som man kan förvänta sig uppstod en hel del drama, något som bland annat slutade i en vistelse på akuten och gipsad arm för deltagaren Jack Stengel-Dahl efter att han slagit knytnäven i en vägg. Ex on the beach 2017 var för övrigt ett av Sverige största underhållningsprogram online för tredje året i rad.

 

Deltagare i Ex on the beach 2017


Ex on the beach 2016

Den andra säsongen av Ex on the beach innehöll som vanligt både drama och överraskningar. Till exempel dök "Paradise hotel"-vinnaren Jesper "Jeppe" Johansson upp som ett av Amelia Silowás ex. I efterhand kritiserade också deltagarna kanal 5 för den hårda klippningen och menade att kanalen visade upp en felaktig bild av både deltagare och händelser.

 

Deltagare i Ex on the beach 2016

 Ex on the beach 2015

Ex on the beach 2015 var den första säsongen som sändes i Sverige och programmet gick på kanal 11. En av showens populäraste deltagare, Josephine Qvist, hävdade i efterhand att hon “lurades” att delta i tron att det var ett vanligt dejtingprogram. Om hon hade vetat att hennes ex skulle vara med hade hon tackat nej.

 

Deltagare i Ex on the beach 2015

 

Du kanske även är intresserad av