Lista över alla deltagare i Ex on the beach

Ex on the beach är en svensk dokusåpa i vilken åtta singlar befinner sig på en ö i Västindien för att festa och flirta. Problemet är bara att deras respektive ex kan dyka upp och ställa till problem. Dessa före detta partners är antingen tillbaka för att hämnas, eller för att återuppväcka den förlorade kärleken.

Programmet bygger på den brittiska förlagan, också kallad Ex on the beach. Den svenska versionen spelas in på paradisön Anguilla i Karibiska havet.

 

 

Nu som PDF!

Vad tjänar personerna i listan?

Genom Lönekollen kan du, helt anonymt, se lön, inkomst och anmärkningar. Klicka på personen du är intresserad av och köp Lönekollen.
Nu som PDF!

Vad tjänar personerna i listan?

Genom Lönekollen kan du, helt anonymt, se lön, inkomst och anmärkningar. Klicka på personen du är intresserad av och köp Lönekollen.

Ex on the beach 2019

För sjätte säsongen träffas åtta singlar på en paradisö, där deras ex kan dyka upp när som helst. I 2019 års upplaga av Ex on the beach är flera av deltagarna kända ansikten från andra program som Are you the one? och Paradise  Paradise Hotel. 

 

Deltagare vår 

Niklas Åkerlund

Julia Markham

Josef ”Loco” Sattarov

Nora Oskarsson

David Lindgren

Pontus Brodin

Sara Gustafsson

Valerie Vera

 

Deltagare höst

Ida Österberg

Edwin Ramwall 

Jasmina Ayyoub

Emil Andersson

Amanda Fransson  

Ludvig Taninger 

Ewelina Ostrowska

Tola Mohammed 

 


Ex on the beach 2018

Återigen träffades åtta singlar på en paradisö, där deras ex kan dyka upp när som helst. I 2018 års upplaga av Ex on the beach var flera av deltagarna kända ansikten från Paradise Hotel. Bland andra Adrian Montin och Jasmine Gustafsson som också blev ett par, men gjorde slut några månader innan inspelningen av Ex on the beach.

 

Deltagare

Eric Hagberg

Jasmine Gustafsson

Adrian Montin

Adinator (Andrijano Mijanovic)

Sara Bolay

Elin Skog

Diana Baban

Alexander D’Rosso

 


Ex on the beach 2017

Precis som man kan förvänta sig uppstod en hel del drama, något som bland annat slutade i en vistelse på akuten och gipsad arm för deltagaren Jack Stengel-Dahl efter att han slagit knytnäven i en vägg. Ex on the beach 2017 var för övrigt ett av Sverige största underhållningsprogram online för tredje året i rad.

 

Deltagare

Ali Sadooun

Antonija Mandir

Johannes Leonidas (Johannes Ulmefors)

Julia Markham

Oliver Sallman

Rasmus Ullman

Rebecka Nilsson

Wilma Nilsagård
Ex on the beach 2016

Den andra säsongen av Ex on the beach innehöll som vanligt både drama och överraskningar. Till exempel dök "Paradise hotel"-vinnaren Jesper "Jeppe" Johansson upp som ett av Amelia Silowás ex. I efterhand kritiserade också deltagarna kanal 5 för den hårda klippningen och menade att kanalen visade upp en felaktig bild av både deltagare och händelser.

 

Deltagare

Amelia Silowá

Andrijano Mijanovic

Hampus Ekberg

Ida Österberg Lidamo

Jasmine Gustafsson

Kim Gidlund

Nenad Radoicic

Olivia Ring Hedlund

 

 Ex on the beach 2015

Ex on the beach 2015 var den första säsongen som sändes i Sverige och programmet gick på kanal 11. En av showens populäraste deltagare, Josephine Qvist, hävdade i efterhand att hon “lurades” att delta i tron att det var ett vanligt dejtingprogram. Om hon hade vetat att hennes ex skulle vara med hade hon tackat nej.

 

Deltagare

Andrijano Mijanovic

Anna-Lisa Herascu

Emelie Rydberg

Johannes Leonidas (Johannes Ulmefors)

Josephine Qvist

Niklas Nilsson

Sara Bolay

Simon Viking Väliste