Stor lista över alla kända svenska gäster i Skavlan

Skavlan är en populär talkshow som visas i SVT på fredagskvällar. Det är en svensk-norsk produktion som leds av den norske programledaren Fredrik Skavlan. Gäster är svenska och norska kändisar blandat med världsstjärnor inom bland annat politik, idrott, musik och film.

Genom åren har vi sett gäster som Jens Stoltenberg, Erik Hamrén, Carola Häggkvist, Will Smith, John Cleese, Robbie Williams med flera. Under Kristallen 2009 tilldelades Fredrik Skavlan titeln "Årets manliga programledare", och programmet i sig utsågs till "Årets underhållningsprogram".

Skavlan är år efter år med på listan över de mest sedda tv-programmen i Sverige. Fredrik Skavlan äger produktionsbolaget Monkberry som också producerar Skavlan. Bild från Monkberry AS.

 

 

Vad tjänar personerna i listan?

Genom Lönekollen kan du, helt anonymt, se lön, inkomst och anmärkningar. Klicka på personen du är intresserad av och köp Lönekollen.

Vad tjänar personerna i listan?

Genom Lönekollen kan du, helt anonymt, se lön, inkomst och anmärkningar. Klicka på personen du är intresserad av och köp Lönekollen.

Kända svenska gäster i Skavlan 2021

Hösten 2021 blir Fredrik Skavlans sista säsong. Talk-showen har blivit omåttligt populär och är den största i Norden. Efter höstens säsong kommer Carina Bergfeldt att ta över fredagskvällarnas talk-show. Carina startade sitt program när Fredrik var tillfälligt ledig och tar nu alltså över efter Fredrik som gjort sin show under 12 år. 

 

Svenska gäster i Skavlan 2021

 


Kända svenska gäster i Skavlan 2020

En stor del av den svenska kändiseliten har varit med i Skavlan genom åren. Vi hittar namn som Mikael Persbrandt, Peter Forsberg, Agneta Fältskog och Dolph Lundgren. Zlatan har inte varit gäst ännu, men gissningsvis har han fått frågan mer än en gång.

 

Kända svenska gäster i Skavlan hösten 2020

 

Kända svenska gäster i Skavlan våren 2020

 

Kända svenska gäster i Skavlan 2019

 

Kända svenska gäster i Skavlan 2018

 

Kända svenska gäster i Skavlan 2017

 

Kända svenska gäster i Skavlan 2016

 

 

Kända svenska gäster i Skavlan 2015

 

 

 

Kända svenska gäster i Skavlan 2014

 

 

Kända svenska gäster i Skavlan 2013

 

 

 

Kända svenska gäster i Skavlan 2012

 

 

Kända svenska gäster i Skavlan 2011

 

Andra spännande talkshows