Ratsit Premium

Ratsit Premium är betaltjänsten för företag med stora behov av daglig uppdaterad information så som personnummer, maka/make, chip-id på hundar, fordon med mera. 

Söker du i Ratsits register utan att vara Premiumkund har du och dina kollegor möjlighet att ta del av upp till 1000 sökningar per månad från samma IP-nummer. När ni börjar närma er denna gräns visas ett meddelande om att ni snart nått gränsen för antal sökningar för innevarande månad. Använder ni er av Ratsit Premium kan ni bekvämt söka vidare och få ut all information som ni behöver för hela månaden. 

Fördelar med Ratsit Premium

Ratsit Premium har många finesser som är bra för dig som är stor användare av Ratsits information. I Ratsits grundpaket har du möjlighet att göra upp till 1000 sökningar per månad från samma IP-adress. I Ratsit Premium har vi höjt den gränsen avsevärt och du och dina kollegor kan göra de sökningar ni behöver utan att oroa er för att antal sökningar skall ta slut. Med Ratsit Premium får du också tillgång till information som om du vore inloggad som verifierad medlem. Detta innebär att du får tillgång till nedanstående värdefulla information.

  • Utökade träfflistor och förbättrat sök

  • Söka och se fullständiga personnummer

  • Chip-id på hundar

 

Ny information

Under de närmaste åren kommer vi att lägga till mer sökbar information i våra register och detta kommer företrädesvis att presenteras i Ratsit Premium. Försäkra dig om att du kan ta del av all viktig information genom att uppgradera ert abonnemang till Ratsit Premium.

 

Reklamfritt

I abonnemanget Ratsit Premium finns det möjlighet att välja bort externa annonser i rapporterna. De enda meddelanden vi visar är de informerande budskap från vår egen verksamhet. Detta gör att du snabbt och enkelt kan ta del av den information som du söker utan att bli avbruten av externa annonser.

 

Beställ Ratsit Premium

För att vi skall kunna ge dig ett så förmånligt erbjudande som möjligt behöver vi veta hur din sökvolym ser ut under månaden. Kontakta oss för offert.

 

Om Ratsit

Ratsit.se - en kraftfull och dygnsuppdaterad databas
Ratsit.se vänder sig till dig som på ett enkelt, överskådligt och prisvärt sätt vill ta del av offentlig information om företag och privatpersoner. Det finns oändligt många anledningar till att människor vill eller måste ta del av offentlig information. Ratsit.se används årligen av 5,5 miljoner svenskar och ingen annan söktjänst på nätet har fler personer och företag i sina register. Du kan även köpa kreditupplysningar, årsredovisningar, taxeringskataloger med mera till förmånliga priser.

Ratsit AB startades år 2006 och är ett internetbaserat företag som tillhandahåller affärs- och kreditinformation på ett effektivt och nytänkande sätt. Ratsits verksamhet följer gällande lagstiftning inom samtliga verksamhetsområden. Läs mer om lagar och regler.

Smidig fakturabetalning med ditt Ratsitkonto (genom DIBS)

Säkra korttransaktioner med TrustKeeper