Skicka Påminnelse & Inkasso

Inkassogram Inkassogram

Om du är i behov av inkasso eller påminnelsehantering rekommenderar vi på Ratsit Inkassogram. Hos Inkassogram kan du registrera dina obetalda kundfakturor eller avier och skicka ut påminnelser och inkassokrav helt gratis. Det är en schysst inkassotjänst tycker vi.

 
Inkassogram - Se filmen
 

Gratis

Att skicka Inkassogram är helt gratis utan årsavgifter eller bindningstider. Tjänsten inkluderar utskick av Betalningspåminnelse, Inkassokrav och Final notice-brev. Inkassograms intäkt är de lagstadgade avgifterna, 60 kr respektive 180 kr, samt räntan som påförs kapitalbeloppet baserad på räntan angiven på originalfakturan. Notera att våra tjänster är momspliktiga, varför vi måste påföra moms på vår intäkt.

Snabbare

Med Inkassograms tjänst blir din fordran prioriterad och kommer att betalas snabbare. Inkassogram minskar i snitt antalet betaldagar med 17 dagar med hjälp av smarta lösningar och anpassade inkassoåtgärder.

Schysstare

Genom att använda Inkassogram får du snabbare betalt på ett schysstare sätt. Vi bifogar originalfakturan på bak¬sidan av kravet och minskar antalet frågor och support-ärenden med 93 procent. Med vårt Final notice-brev som är en sista uppmaning till gäldenären att betala sin skuld, minskar antalet ärenden som erbjuds tas till kronofogden med 66%. Du får betalt för dina fordringar och stärker samtidigt relationen till din kund.

Kundtjänst

Har du frågor om Inkassogram eller hur tjänsten fungerar kan du ringa deras kundtjänst.

Inkassogram kundtjänst
08-400 29 600
Öppettider: Mån-Fre 8-17