Bachelorette

Bachelorette

Svenska Bachelorette börjar sändas hösten 2021 och programmet är den kvinnliga motsvarigheten till Bachelor.  Programmet går ut på att en tjej skall hitta rätt kille genom att dejta olika killar. Programidén kommer från USA och Australien och har enligt TV4 länge efterfrågats i Sverige. Programmet sändes i USA första gången 2003 och har sedan dess varit mycket populärt och har varit utsatt för både positiva och negativa reaktioner. I en säsong gick det bland annat ryckte om att det var skådespelare som spelade rollerna då handlingen verkade så tillrättalagd. 

 

Den svenska versionen

Hur kommer den svenska versionen av Bachelorette att se ut? Upplägget blir det samma som i Bachelor som sänts i Sverige sedan 2015. Båda programmen sänds i TV4 Play och på Sjuan. TV4 säger att man inför premiärsäsongen har letat efter en tjej bland ett stort antal sökande och till slut föll valet på Julia Franzén från Lerum. 

 

Deltagare i Bachelorette


Bachelorette 2024

Under våren 2023 spelades årets Bachelorette in och årets inspelningsplats är Karibien. Många är de som vill vara med och söka kärleken och som vanligt räknar vi med att det bli starka känslor i samband med kärleksmötena. Ny programledare är Edvin Törnblom.  

Deltagare i Bachelorette 2024


Bachelorette 2022

Då var det äntligen dags för en ny säsong av Bachelorette och årets singeltjej heter Olivia Birgersson. Vem av killarna kommer att fånga Olivas hjärta? 

 

Deltagare i Bachelorette 2022


Bachelorette 2021

I premiärsäsongen av Bachelorette får vi träffa de killar som alla strävar efter att vinna Julias hjärta.

 

Deltagare i Bachelorette 2021


Andra spännande serier