Big Brother

Big Brother

Efter ett långt uppehåll börjar den populära dokusåpan Big Brother att sändas igen den 10 februari på TV4. Det har nu gått 20 år sedan den första versionen av Big Brother sändes i Sverige första gången. 

 

Programledare är Malin Stenbäck som också kommer att få hjälp av radioprofilen Adrian Boberg. Under veckofinalerna kommer en panel bestående av Moa Wallin och Helle Schunnesson att diskutera och analysera det som hänt i huset under veckan som gått. Båda programledarna och panelen består av personer som tidigare arbetat som radiopratare. 

 

Big Brother spelas in i ett hus som ligger i Telestaden i Farsta utanför Stockholm och är ett lyxhus på över 400 kvadratmeter med tillgång till bland annat poolrum, spa och gym. Huset är också utrustat med över 50 kameror och 90 mikrofoner, allt för att man inte skall missa något som händer i huset. 

 

Vinnare i tidigare Big Brother-säsonger ser vi bland andra mångsysslaren Carolina Gynning och skådespelaren och författaren Christian Sahlström. 

 


Big Brother 2021

Årets upplaga av Big Brother drar igång och vi får följa deltagarna under 100 dagar. Programledare i år är som förra året Malin Stenbäck. Nya sidekicks för i år är Arantxa Alvarez,  Kirsty Armstrong och Filip Dikmen som analyserar allt som händer i huset under de kommande månaderna. Även i år spelas Big Brother in i lyxhuset i Telestaden i Farsta utanför Stockholm. 

 

Deltagare Big Brother 2021

 

Vinnare i Big Brother 2021


Big Brother 2020

2020 års Big Brother säsong började nästan direkt med intriger och med att deltagare hoppade av. I och med att deltagare självmant hoppade av kom nya deltagare in i tävlingen. Förutom att det har kommit in ersättare till de som hoppat av har man även tagit in sk jokers som man släpper in i huset med jämna mellanrum. Den mest kända "jokern" hittills är Joakim Lundell, även kallad Jockiboi. Joakim driver tillsammans med sin fru Jonna en av Sveriges största svenskspråkiga kanaler på Youtube. Joakims visit i Big Borther-huset blev dock kort, lite drygt ett dygn. Det visade sig att han endast agerat "Mullvad" i huset under denna korta tid och lämnade därför huset snabbt.

 

Nya deltagare i Big Brother 2020

 

Ursprungliga deltagare i Big Brother 2020

 

Vinnare i Big Brother 2020


Du kanske även är intresserad av