Tillsammans med Strömstedts

Tillsammans med Strömstedts

I programmet Tillsammans med Strömstedts får vi följa med när makarna Jenny och Niklas Strömstedt besöker andra aktuella par. Man samtalar om hur man träffades och hur man har det i sin relation med bonusbarn och nya familjekonstellationer.

 

Programledare

Jenny som tidigare hette Östergren i efternamn träffade Niklas Strömstedt 2008, en tid efter att hon skilt sig från sin ex-man. Jenny arbetar sedan många år på TV4 som programledare för bland annat Nyhetsmorgon. Niklas, som har ett äktenskap bakom sig gifte sig med Jenny 2011. Niklas har tidigare varit gift med ex-modellen och smyckedesignern Efva Attling.  Niklas är låtskrivare och artist och har många hits bakom sig och har bland annat skrivit välkända låtar som ”Sista morgonen”, ”Förlorad igen” och ”Oslagbara”.

 

Äventyr tillsammans

Förutom att samtala brukar paren ge sig ut på olika äventyr. Man har varit ute och cyklat, åkt zip-line i fjällen och varit på utflykter.

 

Tillsammans med Strömstedts genom åren

 


Tillsammans med Strömstedts 2022

Återigen besöker makarna Jenny och Nickas kända svenska par och samtalar om hur de lever tillsammans och hur de får livet att gå ihop. I alla program får vi också träffa relationsexperten Anna Bennich där Jenny och Nicklas pratar om hur de upplevt de olika parens relationer. 

 

Gäster i Tillsammans med Strömstedts 2022


Tillsammans med Strömstedts 2021

Även om pandemin fortfarande håller Sverige i sitt grepp lyckas Jenny och Nicklas Strömstedt besöka åtta par i årets säsong av det populära programmet. Vi får bland annat träffa programledare, sångare, skådespelare i alla åldrar och samtalen blir både känslosamma och uppsluppna. 

 

Gäster i Tillsammans med Strömstedts 2021


Tillsammans med Strömstedts 2020

 I början av pandemin var det osäkert om det skulle bli en ny säsong av Tillsammans med Strömstedts men man lyckades återigen att få ihop åtta par. Som senaste säsongen innehåller programmen både sorg och glädje och paren blir personliga i samtalen. 

 

Gäster i Tillsammans med Strömstedts 2020


Gäster - Tillsammans med Strömstedts 2019 

 


Du kanske även är intresserad av liknande program