Personuppgifter

Senast uppdaterad
2023-01-27

Tore Ulf-Göran Karlsson

Personnummer: 19570815-XXXXVisas för medlemmar

Ålder: 65 år

Födelsedag: 15 augusti 1957

Juridiskt kön: Man

Namnsdag: 19 oktober

Stjärntecken: Lejonet

Namnregistrering

Personnamn: Tore Ulf-Göran Karlsson

Förnamn: Tore Ulf-Göran

Tilltalsnamn: Ulf-Göran

Efternamn: Karlsson

Mellannamn: Finns ej registrerat

Folkbokföring

Adressändring: 1989-08-04

Gatuadress: Bästerna 2

Postnummer: 342 63

Postort: Moheda

Kommun: Alvesta (0764)

Län: Kronoberg (07)

Särskild Adress

Personen har ingen särskild adress registrerad.

Mer om Ulf-Göran

I Ulf-Göran Karlssons hemkommun Alvesta finns det 222 inkomstmiljonärer. På postnummer 342 63, där Ulf-Göran bor, har 3,0 % av invånarna betalningsanmärkningar och medelinkomsten är 349 023 kr per år. I Sverige uppgår... Läs mer om Ulf-Göran

Informationen om Ulf-Göran kommer från myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Ratsit. Läs mer om datan här.

100% anonymtHär skickas inte en kopia till omfrågad = Anonymt

Vad tjänar
Ulf-Göran Karlsson?

Vad tjänar Ulf-Göran?
Kopia skickasHär skickas en kopia till omfrågad = inte anonymt

Hur är Ulf-Görans
Kreditstatus?

Nyfiken på Ulf-Görans Kreditstatus?

Karta & vägbeskrivning till Bästerna 2

Latitud:   |   Longitud:

Registrerat på adressen


Bästerna 2
342 63 Moheda
Hundar på adressen

Inga privatägda hundar med chipnummer kan knytas till adressen. I kommunen finns det 2383 hundar registrerade.

100% anonymtHär skickas inte en kopia till omfrågad = Anonymt

Vem tjänar mest i Ulf-Görans kommun?

Se de 25 personerna med högst lön i Ulf-Görans hemkommun Alvesta. Gå direkt till topplistan via länken nedan, eller beställ Ratsitkatalogen för att få tillgång till all lönedata i hela kommunen.

Illustration vem tjänar mest?


Bolagsengagemang | 0 st

Ulf-Göran har inga bolagsengagemang


Mer om Ulf-Göran


Ålder

Födelsedag

Födelsedatum

Nästa jubileum

Ålder

65 år (och 165 dagar)

Födelsedag

15 augusti (en tisdag om 200 dagar)

Födelsedatum

1957-08-15 (en torsdag för 23 906 dagar sedan)

Nästa jubileum

Fyller 70 år om 4 år och 200 dagar (en söndag)

I Ulf-Göran Karlssons hemkommun Alvesta finns det 222 inkomstmiljonärer. På postnummer 342 63, där Ulf-Göran bor, har 3,0 % av invånarna betalningsanmärkningar och medelinkomsten är 349 023 kr per år. I Sverige uppgår kvinnornas snittinkomst till 73,4 % av männens. I detta postnummer uppgår denna siffra till 63,0 %.

Ulf-Göran Karlsson har sin bostad på Bästerna 2 som ligger i postorten Moheda som tillhör Alvesta kommun. Det finns 2 personer folkbokförda på denna adress, Ulf-Göran Karlsson (65 år) och Yvonne Axenbrant (63 år).

Tage Erlander (Socialdemokraterna) var Sveriges statsminister när Ulf-Göran Karlsson föddes. Det året blev även IFK Norrköping svenska mästare i herrarnas fotboll och den totala folkmängden i Sverige var vid årets utgång 7 388 611 personer. Hans stjärntecken är lejon (enligt kinesiskt horoskop är han född i Tuppens år). Han är 50-talist och föddes på sommaren. Betydelsen av Tore är 'Nordiskt namn, möjl. sammansatt av gudanamnet Tor och ett ord med bet. ’man, kämpe’'. Han har namnsdag om om 265 dagar och blir 66 år gammal om 200 dagar. Ulf-Görans civilstånd är gift.

Ulf-Göran har inga bolagsengagemang. Tre bolag finns registrerade på hans adress (KARLSSON, ULF-GÖRAN, AXENBRANT, YVONNE, BÄSTERNA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING).

Via Ratsit görs det på ett år över 100 miljoner sökningar efter personer. De tre som det har sökts mest på den senaste månaden i kommunen Alvesta är Lage Bernt Kennert Johansson, Fredrik Brennander och Sofia Rådenholt Brennander. Se topplistan över alla mest eftersökta i Alvesta kommun här. Det senaste kvartalet så är de tre mest eftersökta Ulf-Göran i Sverige Ulf-Göran Lundbäck i Seskarö, Ulf-Göran Stjärnhäll i Kävlinge och Ulf-Göran Hultén i Moheda.

Här kan du köpa Ratsitkatalogen för Alvesta där Ulf-Göran ingår. Ulf-Görans lön och uppgift om eventuell betalningsanmärkning hittar du på sidan 53.

Informationen om Ulf-Göran kommer från myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Ratsit. Läs mer om datan här.