Personuppgifter

Senast uppdaterad
2023-01-27

Yvonne Axenbrant

Personnummer: 19591106-XXXXVisas för medlemmar

Ålder: 63 år

Födelsedag: 6 november 1959

Juridiskt kön: Kvinna

Namnsdag: 29 maj

Stjärntecken: Skorpionen (ej i verkligheten)

Namnregistrering

Personnamn: Yvonne Axenbrant

Förnamn: Yvonne

Tilltalsnamn: Yvonne

Efternamn: Axenbrant

Mellannamn: Finns ej registrerat

Folkbokföring

Adressändring: 1989-08-04

Gatuadress: Bästerna 2

Postnummer: 342 63

Postort: Moheda

Kommun: Alvesta (0764)

Län: Kronoberg (07)

Särskild Adress

Personen har ingen särskild adress registrerad.

Mer om Yvonne

I Yvonne Axenbrants hemkommun Alvesta finns det 222 inkomstmiljonärer. På postnummer 342 63, där Yvonne bor, har 3,0 % av invånarna betalningsanmärkningar och medelinkomsten är 349 023 kr per år. I Sverige uppgår kvinnornas... Läs mer om Yvonne

Informationen om Yvonne kommer från myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Ratsit. Läs mer om datan här.

100% anonymtHär skickas inte en kopia till omfrågad = Anonymt

Vad tjänar
Yvonne Axenbrant?

Vad tjänar Yvonne?
Kopia skickasHär skickas en kopia till omfrågad = inte anonymt

Hur är Yvonnes
Kreditstatus?

Nyfiken på Yvonnes Kreditstatus?

Karta & vägbeskrivning till Bästerna 2

Latitud:   |   Longitud:

Registrerat på adressen


Bästerna 2
342 63 Moheda
Hundar på adressen

Inga privatägda hundar med chipnummer kan knytas till adressen. I kommunen finns det 2383 hundar registrerade.

100% anonymtHär skickas inte en kopia till omfrågad = Anonymt

Vem tjänar mest i Yvonnes kommun?

Se de 25 personerna med högst lön i Yvonnes hemkommun Alvesta. Gå direkt till topplistan via länken nedan, eller beställ Ratsitkatalogen för att få tillgång till all lönedata i hela kommunen.

Illustration vem tjänar mest?


Bolagsengagemang | 0 st

Yvonne har inga bolagsengagemang


Mer om Yvonne


Ålder

Födelsedag

Födelsedatum

Nästa jubileum

Ålder

63 år (och 82 dagar)

Födelsedag

6 november (en måndag om 283 dagar)

Födelsedatum

1959-11-06 (en fredag för 23 093 dagar sedan)

Nästa jubileum

Fyller 70 år om 6 år och 283 dagar (en tisdag)

I Yvonne Axenbrants hemkommun Alvesta finns det 222 inkomstmiljonärer. På postnummer 342 63, där Yvonne bor, har 3,0 % av invånarna betalningsanmärkningar och medelinkomsten är 349 023 kr per år. I Sverige uppgår kvinnornas snittinkomst till 73,4 % av männens. I detta postnummer uppgår denna siffra till 63,0 %.

Yvonne Axenbrant har sin bostad på Bästerna 2 som ligger i postorten Moheda som tillhör Alvesta kommun. Det finns 2 personer folkbokförda på denna adress, Yvonne Axenbrant (63 år) och Ulf-Göran Karlsson (65 år).

Tage Erlander (Socialdemokraterna) var Sveriges statsminister när Yvonne Axenbrant föddes. Det året blev även Djurgårdens IF svenska mästare i herrarnas fotboll och den totala folkmängden i Sverige var vid årets utgång 7 462 823 personer. Hennes stjärntecken är skorpion (enligt kinesiskt horoskop är hon född i Grisens år). Hon är 50-talist och föddes på hösten. Betydelsen av Yvonne är 'Franskt namn, femininform av det fornfranska namnet Yvon (= Johannes)'. Hon har namnsdag om om 122 dagar och blir 64 år gammal om 283 dagar. Yvonnes civilstånd är gift.

Yvonne har inga bolagsengagemang. Tre bolag finns registrerade på hennes adress (KARLSSON, ULF-GÖRAN, AXENBRANT, YVONNE, BÄSTERNA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING).

Via Ratsit görs det på ett år över 100 miljoner sökningar efter personer. De tre som det har sökts mest på den senaste månaden i kommunen Alvesta är Lage Bernt Kennert Johansson, Fredrik Brennander och Sofia Rådenholt Brennander. Se topplistan över alla mest eftersökta i Alvesta kommun här. Det senaste kvartalet så är de tre mest eftersökta Yvonne i Sverige Yvonne Ryding i Stockholm, Yvonne Bloom i Svanesund och Yvonne Lemberg i Stockholm.

Här kan du köpa Ratsitkatalogen för Alvesta där Yvonne ingår. Yvonnes lön och uppgift om eventuell betalningsanmärkning hittar du på sidan 52.

Informationen om Yvonne kommer från myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Ratsit. Läs mer om datan här.