Kärleken flyttar in

Alla deltagare i Kärleken flyttar in i TV4

I TV4 börjar nu ännu en dejtingserie som går ut på att två personer under någon eller några dagar får träffas i en lyxvilla med fin utsikt över vatten och båtar. Hela idén är att man skall få lära känna den andra personen på ett bra sätt genom att bo tillsammans. Serien har premiär den 16 november på TV4 Play och på Kanal 7. 

 

Ett eller fyra dygn? 

Vart efter tiden går får singlarna dag för dag bestämma om de vill vara kvar i huset eller inte. Man måste stanna i ett dygn men kan som längst stanna i fyra dygn. Varje morgon fattar man beslut om man vill fortsätta att umgås eller inte. När ett par har levt ihop i tre dygn händer det att deltagarna får bjuda in en gäst och att prata av sig om de senaste dygnen och prata om hur gästen upplever den andra parten. 

 

Deltagarna har parats ihop

Deltagarna har fått svara på frågor om sig själva och vem det är de letar efter. När ett par flyttar ihop filmas allt med övervakningskameror och man får följa utvecklingen mellan paren. Blir det känslosamt, tyst eller passionerat, ja det är frågan. TV-tittarna får följa parens utveckling framåt eller om utvecklingen uteblir. 

 

Fortsättning

Under tiden som paren umgås i huset lagar de mat tillsammans och sköter alldagliga hushållssysslor. Om paren stannar så länge som alla fyra dygn får de åka på en lyxweekend för att lära känna varandra ännu bättre.  

 

Alla deltagare i Kärleken flyttar in 

 


 Deltagare i Kärleken flyttar in 2022


Deltagare i Kärleken flyttar in 2020

 


Du kanske även är intresserad av