Min mamma, din pappa

Deltagare i Min mamma, din pappa

Det populära dejtingprogrammet började sändas under våren 2023 och kom att bli ett samtalsämne på mångas läppar. Deltagarna är i 40-50 årsåldern och alla har nominerats till programmet av sina barn. Deltagarna spenderar sina dagar i ett lyxhus med fin utsikt och pool och deltar i planerade dejter men får även chans att dejta lite spontant. 

 

Barnen får en överraskning

Barnen som har nominerat sina föräldrar får inte veta exakt vilken roll de skall ha i programmet eller om de ens skall ha en roll. Många av barnen blir mycket överraskade när det visar sig att de skall flytta in i en villa bara ett stenkast från det hus där föräldrarna håller till och får se allt vad som händer i huset. 

 

Relationsexperter

Deltagarna får veta att det finns relationsexperter som håller koll på dem men i själva verket är det deltagarnas barn som sitter och tittar på dem. Barnen får i uppdrag att välja ut deltagare som skall dejta varandra och utmanas med uppdrag i form av att hjälpa eller stjälpa dejten där föräldrarna deltar. 


Deltagare i Min mamma, din pappa 2023

I premiärsäsongen av Min mamma, din pappa är allt nytt för alla och allt blir lite trevande. När det gått några avsnitt börjar både föräldrar och barn att bli lite varma i kläderna och föräldrarna tar egna initiativ till egna dejter som inte är arrangerade av varken programledningen eller barnen.