Nyheter i Företagsrapporten

548
Snabblänkar i toppmenyn
Nu har vi lagt till snabblänkar till de mest använda tjänsterna.

Ratsit.se har över 100 000 miljoner sökningar varje år och hälften av alla som använder ratsit.se gör det via en mobiltelefon. Detta innebär att ratsit.se fortsätter att vara den snabbast växande tjänsten för sökningar på person- och företagsinformation.

För att säkerställa att vi även i framtiden kan fortsätta att hålla hög kvalitet och tillgänglighet i våra tjänster har vi under våren utökat vår serverkapacitet. Dessutom har vi tagit till oss av de synpunkter och idéer som våra medlemmar och företagskunder haft och vi är glada att nu kunna presentera massor av spännande nyheter och förbättringar.

Överst på sidan har vi lagt till en lättnavigerad direktmeny till våra vanligaste tjänster och nyhetsinlägg. Du vet väl att du kan prenumerera på våra nyhetsinlägg så du inte missar någon viktig information? Gå in och prenumerera redan idag, läs mer här.

Köp rapporter, API eller urval

Du kan direkt i rapporten köpa årsredovisning, registreringsbevis, anmärkningskontroll, företagsupplysning och bolagsordning.

Genom vårt systerföretag Checkbiz kan du även köpa data som API, urval för marknadsutskick eller SMS. Läs mer här.

Innehåll i vår företagsrapport

Företagsrapport
Nu har vi förbättrat våra företagsrapporter så att du enklare kan hitta den information du söker.

För att förbättra och förenkla användarupplevelsen har vi utökat bredden på sidan så att vi kan visa mer information samt förenklat navigeringen så att du ännu enklare kan komma åt den information som du söker efter. Du får en snabbare överblick över den information som finns på företaget och kan enkelt komma vidare till den information som du är intresserad av.

Företagsuppgifter

Här får du allmän information om juridisk person, säte, registreringsdatum, registrering av moms, f-skatt och arbetsgivaravgift, SNI-koder, verksamhetsbeskrivning och firmateckning.

På adressen

Här visar vi aktuell information som finns registrerat på adressen. Företag, status, ansvarig och övriga nyckelpersoner som är registrerade på adressen.

Ansvariga

Under denna rubrik visas alla ansvariga personer enligt information från Bolagsverket, t ex befattningshavare, styrelse och revisor. Du kan enkelt länka dig vidare till respektive persons eller företags rapport.

Ekonomi

Här visar vi aktuell bokslutsinformation samt 5 års godkända resultat- och balansräkningar.

Koncerninformation

Ifall företaget ingår i en koncern visas här aktuellt koncernträd. Du kan direkt från koncernträdet länka dig vidare till alla svenska företags företagsrapport.

Sök fram adress och telefonnummer till alla företag i Sverige?

Nu är det ännu lättare att hitta rätt företag.
Nu kan du söka fram företag via län/kommun/postort och adress,

Denna sökfunktion har varit mycket efterfrågad bland våra kunder och vi är glada över att du nu genom några klick enkelt kan söka fram alla företag som finns i en, postort, postnummer och adress.

Testa funktionen och sök företag här